Sport

Hátország: Tisza Volán-ezüst a Dalnoki-tornán

Hátország: Tisza Volán-ezüst a Dalnoki-tornán

2012. augusztus 28., kedd
Hátország: Tisza Volán-ezüst a Dalnoki-tornán

A szegedi Tisza Volán SC 2002-es korosztályú labdarúgói nagyszerű sikert értek el a Dalnoki Akadémia országos tornáján, ezüstérmesek lettek a roppant erős mezőnyben.

A VII. Dalnoki Jenő-emléktornán a 2002-es korosztályban a következő csapatok vettek részt: Ferencvárosi TC, Bp. Honvéd FC, Debreceni VSC, Gloriett SE, Győri ETO FC, Sülysápi GYSE, Tisza Volán SC, SC Sopron, Grund 1986 F.C., Főnix Gold FC Székesfehérvár, Zalaegerszegi TE, Dalnoki Akadémia. A szegedi együttes keretét

Míg Tamás, Fülöp Gábor, Szarvas Norbert, Szélpál Nóra, Dóra Donát, Major Ernő, Kovács Marcell, Vincze Zsombor, Skribek Benedek, Rácz Patrik, Tóth Ádám, Nagypál Máté

alkotta, a csapat edzője

Fekete Zoltán

, de őt - UEFA "B" licences vizsgája miatt -

Lednitzky András

, az utánpótlásszakág vezetője helyettesítette. A volánosok fantasztikusan teljesítettek a csoportmeccseken, majd az elődöntőben Dóra Donát találatával bravúrral a rendezőt is megverték. A fináléban aztán nem bírtak a Győrrel, de ezüstérmük így is parádés. Az utolsó csoportmérkőzés vezéráldozattal is járt, Szélpál Nóra keze eltört, jobbulást kívánnak és kívánunk Neki!

Csoportmérkőzések:

TVSC - Győri ETO 1-1.

Gól: Vincze Zsombor

TVSC - Sülysáp 1-0.

Gól: Szarvas Norbert

TVSC - Ferencvárosi TC 2-1.

Gól: Vincze Zsombor, Major Ernő

TVSC - Budapest Honvéd FC 1-2.

Gól: Major Ernő

TVSC - Gloriett SE 4-1.

Gól: Szélpál Nóra, Major Ernő (2), Szarvas Norbert

Elődöntő:

TVSC - Dalnoki Akadémia 1-0.

Gól: Dóra Donát

Döntő:

TVSC - Győri ETO 0-4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.