Sport

Futsal: Puskás szerint a szerencsével sem állt hadilábon az UTC

Futsal: Puskás szerint a szerencsével sem állt hadilábon az UTC

2012. augusztus 29., szerda
Futsal: Puskás szerint a szerencsével sem állt hadilábon az UTC

Rendkívül értékes győzelmet aratott második NB I-es idényének idegenbeli nyitányán az UTC a Haladás otthonában. A lélektanilag fontos első gólt Puskás Csaba szerezte.

Jól rajtolt az UTC Futsal Team a férfi futsal NB I-ben, hiszen a tavaly újoncként az újszegediekhez hasonlóan kiválóan szereplő (csak egy hosszabbítás választott el őket a rájátszásban a bajnoki elődöntőtől Berettyóújfaluban) Haladás otthonában még a legnagyobbak is komolyan megizzadnak minden gólért. Küzdelemből nem is volt hiány, a hazaiak nagy rohamainak a fegyelmezett szegedi védekezés vagy

Tombácz Róbert

állta útját. Aztán az első negyedóra végén

Koncz Zsolt

remekül passzolt a védőjéről leforduló

Puskás Csabának

, aki azonnal a hosszú alsóba lőtt. "Nagyon jó ellenféllel játszottunk, de a mi csapatunk egységes volt és bizony a szerencsével sem álltunk hadilábon" - sommázta a találkozót a szezon első szegedi góljának szerzője. "Van egy idősebb sorunk, olyanokkal mit Koncz Zsolt,

Tóth Attila

és jómagam, mi régóta is ismerjük egymást, meg vannak a fiatalok, akik másképp oldják meg a feladatokat, így két különböző játékstílus váltja egymást, és az ellenfélnek ezt kell lekövetnie" - fejtette ki.

Jegyek, bérletek

Az UTC Futsal Team hazai mérkőzéseire a belépőjegy a 2012-2013-as idényben 600 Ft lesz. A szegedi találkozókra kapható bérlet is, ennek ára 4000 Ft, mellyel a 15 hazai bajnoki találkozó mellett a kupameccsek is megtekinthetők, vagyis több mint 50%-os kedvezménnyel lehet belépni az egyes találkozókra. Bérlet vásárolható az újszegedi sportcsarnokban (110-es szoba), a Vitéz utca 3. alatti Diákfénymásolóban, vagy minden hazai találkozó előtt a helyszínen, továbbá igényelhető a 06-70/375-1109-es telefonszámon.

Már az új szezonkezdetre több fórumon is kiemelték, hogy a csapatnak nagyon komoly rákfenéje volt az elmúlt szezonban, hogy sok idegenbeli meccsen foghíjasan vagy tartalékosan tudott kiállni. A szakmai vezetés azt ígéri, hogy ez idén, hála a klubokkal kötött megállapodásoknak, ilyenre nem fog sor kerülni, s

Brinszky Adrián

mindig erős, összecsiszolódott gárdát küldhet a pályára. Szombathelyre sem tartalékosan utazott a csapat, s meg is lett az eredménye. Jóllehet, Puskás óva int az elhamarkodott következtetésektől. "Egy meccsből sok következtetést nem lehet levonni, de ez egy szép eredmény, mert ezt a Haladást jobb csapatok sem bírták nagyon megverni otthon" - fűzte hozzá. Egy hét múlva hazai közönség előtt is bemutatkozhat a csapat. "Az Aramis ellen itthon nagy meccset vívtunk tavaly, és szép győzelmet arattunk" - idézte fel első UTC-s bajnoki meccsét a támadó. "Azt hiszem a pillanatnyi forma dönthet, a szerencse és a nagyobb akarat mellénk állhat. Itthon nem nagyon szoktunk kikapni, ellenben jó hangulatú, szép, parádés meccseket játszunk" - tette hozzá. Az UTC Futsal Team szeptember 3-án (hétfőn) 19 órakor fogadja majd az Aramist az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.