Bulvár

Feloldották az úttzárat az M5-ös autópályán Ócsánál (FRISSÍTVE)

Feloldották az úttzárat az M5-ös autópályán Ócsánál (FRISSÍTVE)

2012. augusztus 27., hétfő
Feloldották az úttzárat az M5-ös autópályán Ócsánál (FRISSÍTVE)

Baleset miatt útzárat rendeltek el az M5-ös autópálya Szeged felé tartó pályáján a 31-es kilométernél Ócsa térségében hétfő este - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea

tájékoztatása szerint egy furgon és egy személyautó ütközött össze, a ráfutásos balesetben ketten súlyos megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, ezért rendelték el a pályazárat, de korlátozásokra a helikopter felszállása után, a műszaki mentés idején is számítani kell. Terelni a rendőrség nem tud, ezért arra kérik az autósokat, hogy az autópálya helyett az 5-ös utat használják. Egy másik baleset miatt Kisteleknél is le kellett zárni az M5-öst; a délután balesetet szenvedett kamion műszaki mentésének idejére a sztráda Budapest felé tartó oldalán is lezártak egy sávot, a Szeged irányába tartókat pedig Kisteleknél leterelik a régi 5-ös útra.

Feloldották az útzárat

Feloldotta a rendőrség a teljes útzárat az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 31-es kilométernél hétfő este - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Ócsa térségében korábban egy furgon és egy személyautó ütközött össze, a ráfutásos balesetben ketten súlyos megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, ezért rendelték el a pályazárat. Teljes útzárat vezettek be viszont az örkényi lehajtónál, ahol több jármű ütközött, a balesetnek súlyos sérültje is van, arra a helyszínre is mentőhelikopter érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.