Közélet

Csípős hangulatot csinál a szegedi Jobbik augusztus 20-án

Csípős hangulatot csinál a szegedi Jobbik augusztus 20-án

2012. augusztus 16., csütörtök
Csípős hangulatot csinál a szegedi Jobbik augusztus 20-án

Családi nappal ünnepli Szent István napját a szegedi Jobbik augusztus 20-án. A Horthy Csónakház előtt íjászattal, tombolával, csapatversenyekkel és erőspaprika evő versennyel várják az érdeklődőket.

Színes programokkal vár egész nap a Horthy Csónakház szomszédságában a szegedi Jobbik augusztus 20-án: a párt családi napot tart nemzeti ünnepünk alkalmából, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző szórakozást. A kisebbeknek rajzversenyt rendeznek, és kipróbálhatják a lovaglást és az íjászatot is, a felnőtteket pedig foci- csocsó- és csapatversenyekkel várják. Idén is csípős lesz a hangulat: a bátor jelentkezők erőspaprika evő versenyen mérkőzhetnek meg. 11 órakor Tóth Péter, a párt szegedi elnöke nyitja meg beszédével a rendezvényt, majd Kovács Béla jobbikos EP képviselő tart előadást. Délután egy órától ebéddel várják a résztvevőket, melyhez Bátki Fazekas Zoltán szolgáltat kellemes muzsikát. Minden belépő egy tombolát is kap, melyeket háromnegyed négykor sorsolják ki, majd négy órától a Szomorú Péntek határon átívelő nemzeti rockzenekar ad koncertet. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak! A részletekért

tekintse meg a plakátot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.