Sport

Strandkézilabda: vb-4. a magyar női csapat + FOTÓK

Strandkézilabda: vb-4. a magyar női csapat + FOTÓK

2012. július 14., szombat
Strandkézilabda: vb-4. a magyar női csapat + FOTÓK

Nem sikerült a bravúr a tavalyi győztes norvégek ellen a bronzmérkőzésen, így negyedik helyen zárt a Farkas József vezette magyar női strandkézilabda-válogatott az ománi világbajnokságon.

Amint arról már az elmúlt napokban beszámoltunk, az ománi al-Muszanna sportvárosban a héten megrendezett V. Férfi és Női Strandkézilabda-világbajnokságon a korábbi SZKKSE-tréner,

Farkas József

szövetségi kapitány dirigálta magyar női válogatott

továbbjutott csoportjából a középdöntőbe

, ahol aztán az utolsó meccsén,

a horvátok elleni bravúros győzelemmel

kiharcolta az elődöntőbe jutást, ám ott már nem jött össze az újabb bravúr a dánokkal szemben. Antal Jeniferéknek így a bronzéremért a tavalyi világbajnok Norvégiával kellett megmérkőzzenek a kisdöntőben, ahol az első félidőt 20-17-re, a másodikat 23-19-re elvesztették, így nem sikerült megkaparintaniuk a dobogó alsó fokát. A döntőben Brazília 2-0-ra verte Dániát.

A világbajnoki 4. helyezett magyar női strandkézilabda-válogatott tagjai:

Gróz Kitti, Sidó Krisztina, Tóth Emese Szilvia, Győri Ágnes, Rovnyai Mariann, Sánta Dóra, Fekete Bozsana, Kretz Fruzsina, Zsigmond Fruzsina, Antal Jennifer.

Szövetségi kapitány:

Farkas József.

Edző:

Gróz János.

Női strandkézilabda-világbajnokság, Omán, a 3. helyért:

Magyarország – Norvégia 0-2 (17-20, 19-23)

A női torna végeredménye:

1. Brazília 2. Dánia 3. Norvégia 4. MAGYARORSZÁG 5. Horvátország 6. Uruguay 7. Olaszország 8. Ausztrália 9. Kína 10. Lengyelország 11. Thaiföld 12. Szingapúr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.