Bulvár

Sérült ember motorját vették kölcsön

Sérült ember motorját vették kölcsön

2012. július 5., csütörtök
Sérült ember motorját vették kölcsön

Egy balesetet szenvedett ember motorját „vette kölcsön” két mórahalmi fiatal hétfőn reggel. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse jármű önkényes elvétele bűntette megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellenük.

Hétfőn kora reggel szenvedett balesetet egy fiatalember az 55-ös számú főúton: elveszítette az uralmát egy segédmotoros-kerékpár felett és nekiment az út szélét jelző karónak. A 29 éves mórahalmi lakos az esés következtében elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, felkelt, elindult Mórahalom irányába, de út közben ráeszmélt arra is, hogy motorral volt, ezért visszaindult a baleset helyszínére. Ott azonban már csak a személyi igazolványát és a bukósisakját találta meg, ekkor hívta a rendőrséget. A helyszínre irányított járőrök elindultak a motor felkutatására, és a közelben meg is találták egy tanyán, ahonnan egy 21 és 22 éves fiatalembert is előállítottak. Ők azt mondták a rendőröknek, hogy csak kölcsön vették a motort, azzal akartak hazamenni. Ellenük jármű önkényes elvétele bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.