Közélet

Marostőn lesz járda, fény és labdafogó háló + FOTÓK

Marostőn lesz járda, fény és labdafogó háló + FOTÓK

2012. július 10., kedd
Marostőn lesz járda, fény és labdafogó háló + FOTÓK

A Marostői városrészben 25 milliós fejlesztések valósulnak meg, új járda épül a Katalin utcában, és világosabb is lesz esténként: 9 kandeláber gondoskodik majd a fényről.

A járdaépítés a lakók régi vágya volt, hiszen nemcsak kényelmetlen, saras gyaloglás vezetett a buszmegállókig, hanem balesetveszélyes is volt a kertváros azon a területen. „A munkálatok 2012 márciusában kezdődtek, és június 15-én megtörtént a műszaki átadás. A járda építésének a teljes költsége 14,5 millió forint volt, de az utcába telepített még az önkormányzat 8,5 millió forintért 9 kandelábert is” – mondta el portálunknak

Rózsavölgyi József

(Fidesz-KDNP), a körzet képviselője. Hozzátette: az előbbi fejlesztések a költségvetési keretből valósultak meg, ő pedig 720 ezer forintot használt fel a saját képviselői keretéből arra, hogy a Gulácsy-parkban, a focikapuk mögött labdafogó hálót húzhassanak fel, így még biztonságosabb lehet a játék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.