Sport

Labdarúgás: Volán-győzelem Bács megye bajnoka ellen + FOTÓK

Labdarúgás: Volán-győzelem Bács megye bajnoka ellen + FOTÓK

2012. július 21., szombat
Labdarúgás: Volán-győzelem Bács megye bajnoka ellen + FOTÓK

Beretka Péter és Csányi Péter találatai röpítették sikerre a Tisza Volán SC Szegedet második felkészülési mérkőzésén.

A Topolya elleni szerdai 2-1-es vereséget követően sikerült a javítás az NB III-as rajtra hangoló szegedi gárdának: a kék-feketék 3-1-re verték a Bács megyei I. osztály aranyérmesét, a Nagybaracska Híd SC-t. A szegediek három találatára a vendégek csak a hajrában tudtak felelni egy szabadrúgásgóllal. Hír a Buchholcz-alakulat háza táján, hogy

Kéri Tamás

a Szeged 2011-ben folytatja pályafutását.

Harmos Zsolt

viszont hazatért Angliából, ő egyelőre próbajátékon van.

Kormányos Kolos

sérüléssel bajlódik,

Vida Gergely

pedig külföldi tartózkodása miatt nem lehet egyelőre a többiekkel. A Volán legközelebb jövő szerdán vív edzőmeccset, mégpedig 17 órai kezdettel a romániai Borossebes otthonában.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Nagybaracska Híd SC 3-1 (1-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion.

Szeged:

Dongó - Buzási, Pénzváltó, Farkas, Grünvald - Szilágyi, Annus, Dargó - Beretka, Mucsi, Rácz. A 60. perctől: Szabó M. - Heredea, Pénzváltó, Bohus, Péter-Szabó - Buzási, Fodor, Csányi - Kazi, Varga M., Harmos. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Gólszerzők:

Beretka P. 2, Csányi P. Buchholcz Gábor:

"Jó mérkőzés volt, próbáltuk játszani a saját játékunkat, illetve pótolni a hiányzókat és a távozókat. A mutatott játékkal elégedett vagyok, a hibák orvoslására pedig van még időnk. Célunk, hogy megtaláljuk a posztokra a megfelelő futballistákat, illetve kialakítsuk az optimális játékrendszert."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.