Sport

Labdarúgás: orosházi siker Dorozsmán

Labdarúgás: orosházi siker Dorozsmán

2012. július 28., szombat
Labdarúgás: orosházi siker Dorozsmán

A Major László vezette NB II-es gárda magabiztosan győzött az első felkészülési meccsét vívó megye I-es kiskundorozsmaiak vendégeként.

A Kiskundorozsmai ESK július 10-én kezdte meg az edzéseket. A gárda életében változás, hogy az idei esztendőben a Szeged 2011-gyel történt összefogás keretében az NB II-es klub fiókcsapataként szerepelnek majd a megyei I. osztályban, így minden hétvégén bőven lesznek majd visszajátszók; pontosabban Dorozsmán kaphatnak lehetőséget azok, akik a másodosztályú mérkőzésekre nem férnek oda. Az első edzőmeccsén a

Major László

vezette NB II-es Orosházát fogadták Móroczék. A tavasszal éppen a hazaiakat erősítő

Bernát Pétert

is kölcsönjátékosként soraiban tudó favorit magabiztosan nyerte az összecsapást. Az Orosháza egyébként legközelebb szerdán 18 órakor az NB III-as újonc Mórahalom vendége lesz, míg a Dorozsma ugyancsak szerdán a Tápét látja vendégül.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Kiskundorozsmai ESK - Orosháza FC 1-6 (0-1).

Kiskundorozsma.

Dorozsma:

Kiss - Németh A. (Németh G.), Mórocz, Bóka, Győri - Nagy N. (Molnár), Bress, Marjanucz, Huszár, Pócs - Fődi. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Orosháza:

Molnár (Bordás) - Kerepeczki (Juhász), Milenkovic, Futaki (Lupsa), Szabó N. (Mohamed) - Ács, Ondrejó, Varga R. (Petrovic), Szabó A. (Tóth D.), Végh - Bernát (Szabó T.). Vezetőedző: Major László.

Gólszerzők:

Németh G., illetve Tóth D. 2, Ács, Milenkovic, Ondrejó, Szabó T. Bóka Ferenc:

"Ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünket játszottuk, elégedett vagyok a csapat teljesítményével. A garnitúránk gyakorlatilag teljesen kicserélődik, meglátjuk, mit hoz a jövő a Szeged 2011 fiókcsapataként."

Major László:

"Helyzeteink töredékét használtuk csak ki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.