Sport

Labdarúgás: mórahalmi hetes a Drogbával felálló Sándorfalva ellen

Labdarúgás: mórahalmi hetes a Drogbával felálló Sándorfalva ellen

2012. július 28., szombat
Labdarúgás: mórahalmi hetes a Drogbával felálló Sándorfalva ellen

Az NB III újonca kétséget sem hagyott afelől, hogy erősebb, mint előző szezonbéli legnagyobb megyei riválisa.

Sokáig emlékezetes versenyfutást vívott egymással tavasszal a megyei I. osztályban a Mórahalom VSE és a Sándorfalva SK. A párharc az utolsó fordulóig, az utolsó pillanatig kiélezett volt, csak akkor dőlt el a mórahalmiak javára, akik annak ellenére szerezték meg az aranyat, hogy a sándorfalviak elleni rangadókat oda-vissza elveszítették. Tóth Ákos gárdája immár az NB III-ra készül, s jelentősen átalakult, megerősödött. A két fél szombati edzőmeccsét így a papírformának megfelelően nagy gólkülönbséggel, magabiztosan nyerték a három találatot jegyző

Szőke Péter

vezette vendégek. A Mórahalom legközelebb szerdán 18 órakor az NB II-es Orosházát fogadja. Ami a megyei I. osztály ezüstérmesét illeti,

Tóth János

vezetőedzőtől megtudtuk, hogy számos próbajátékost tesztelnek még ezekben a napokban is, így a keret még csak formálódik. A mag azonban mindenképpen együtt marad, hiszen csak

Szanka Roland

igazolt el az UTC-be, illetve

Duba Tamás

ment el Németországba. Hogy kik lesznek az érkezők, az tehát a jövő (hét) zenéje, ám jelzésértékű, hogy a sándorfalvi alakulatban mások mellett feltűnt

ifj. Major László

(Röszke) és

Fröhlich Tamás

(Dorozsma), valamint az elefántcsontparti

Severin Drogba

, a BL-győztes

Didier

unokatestvére is, akit

két éve a KITE-Szeged tesztelt

. Vasas Gáborék következő edzőmeccsére augusztus 7-én (kedden) 18 órakor kerül sor, mikor a megye I. újoncát, az FK 1899 Szegedet látják vendégül.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Sándorfalva SK - Mórahalom VSE 0-7 (0-6).

Sándorfalva.

Sándorfalva:

Vasas (Maszlag) - Barna D. (Tóth A.), Lippai, Bálint D., Bálint T., Molnár D., Fröhlich, Mihalkó G. (Geleta), Major L., Mihalkó M., S. Drogba (Széll). Vezetőedző: Tóth János.

Mórahalom:

Czirják - Mészáros, Gyimesi, Udvari, Gahwagi, Vojnic-Zelic, Kothencz, Podonyi, Fülöp, Tóth A., Szőke. Cserék: Sarnyai, Lázár, Szűcs. Vezetőedző: Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Szőke 3, Fülöp, Mészáros, Podonyi, Udvari Tóth János:

"Nagyon jó edzőmérkőzést vívtunk a Mórahalommal. Mindkét csapat megfelelően építette fel játékát, így nekünk és ellenfelünknek is hasznos volt ez a találkozó."

Tóth Ákos:

"Tudván, hogy milyen terhelést kaptak futballistáink, az első félidő játéka kellemes meglepetést okozott számomra. A megye I. legjobban játszó csapata ellen olyan teljesítményre voltunk képesek, ami egyértelműen jelezte az osztálykülönbséget."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.