Sport

Labdarúgás: Lisztes nem levezetni jött Szegedre + VIDEÓ

Labdarúgás: Lisztes nem levezetni jött Szegedre + VIDEÓ

2012. július 23., hétfő
Labdarúgás: Lisztes nem levezetni jött Szegedre + VIDEÓ

Szombaton a HFC ellen lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata soraiban Lisztes Krisztiánnal, aki az NSO tv-nak adott rövid interjút a találkozó előtt.

A korábbi 49-szeres válogatott focista elmondta, bízik benne, hogy tudásával és rutinjával segíteni tudja a szegedi klub teljesítményét, hiszen a hajtóerő még mindig megvan benne, még mindig élvezi az edzéseket és a mérkőzéseket. Lisztes hozzátette, szerződtetésekor szóba került, hogy nem csak játékosként, hanem a szakmai munkában is segíteni fogja a csapatot, ez is az egyik komoly érv volt számára, ami miatt Szegedet választotta, ugyanakkor egyáltalán nem levezetni jött Szegedre. Egyelőre azonban a focira koncentrál, a pályán fogja megmutatni tudását. "Ha a legtitkosabb álmaim valóra válnak, akkor még lesznek elsőosztályú megmérettetéseim a Szegeddel, más csapatban már nem gondolkodom" - zárta az interjút az egykori Fradi-nevelésű, évekig a Bundesligában szereplő 36 éves labdarúgó. A szombat délelőtti edzőmérkőzést végül a szegedi csapat nyerte

Borbély

és

Jovánczai

góljaival 2-0-ra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.