Sport

Labdarúgás: ikszelt a formálódó Csongrád a Félegyháza ellen

Labdarúgás: ikszelt a formálódó Csongrád a Félegyháza ellen

2012. július 28., szombat
Labdarúgás: ikszelt a formálódó Csongrád a Félegyháza ellen

A 2010-es megyei bajnok Csongrád TSE harmadik felkészülési meccsét vívta pénteken, az ellenfél egy Bács megyei I. osztályú gárda volt.

A 2011/12-es megye I-es pontvadászatot hatodikként záró csongrádiak

Keller Mihály

irányításával július 17-én kezdték meg a nyári felkészülést. Első edzőmérkőzésüket július 21-én odahaza vívták a Békés megyei I. osztályú Orosházi Rákóczi ellen, s 4-0-s vereséget szenvedtek. Négy nappal később az NB III-ból kiesett Szarvasi FC-hez látogattak, s 5-0-ra maradtak alul. Péntek este ismét hazai környezetben léptek pályára Bíró Mihályék, a Bács megyei I. osztályban szereplő Kiskunfélegyházát látták vendégül. A csongrádi gárda ugyan az első felvonásban háromgólos előnyre tett szert, ám végül be kellett érnie a döntetlennel, mert remekül hajráztak a látogatók.

Kiss István

elnök arról tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t, hogy bár néhány lelkes támogató valóban értékes segítséget nyújt az egyesületnek, ám anyagi lehetőségeik igen szűkösek, így a következő szezon elsősorban a túlélés, a megmaradás jegyében zajlik. Mindemellett persze szeretnék kihozni magukból a maximumot, s a lehető legjobban teljesíteni az élvonalban. Ennek érdekében még keresnek futballistákat, hiszen egyelőre több a távozó, mint az érkező. Már biztosra vehető, hogy több alapember,

Lajos Máté, Polyák Csaba, Boldizsár Máté, Lekrinszki Ariel

és

Szél Bence

is a Szentesi Kinizsiben folytatja pályafutását.

(Meg kell jegyeznünk, a Kurca-partiak igencsak erősek lesznek majd a megye II-ben, hiszen megszerezték Mindszentről Mihály Róbertet is - a szerk.)

Sikerült viszont leigazolniuk az Ujszegedi TC-ből

Szabó Lászlót, Ormándi József

pedig a megye III-as Csongrád II.-ből csatlakozott az első csapat keretéhez. A Turbó legközelebb kedden Nagyszénáson, majd csütörtökön Kunszentmártonban vív edzőmeccset.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Csongrád-Turbó SE - Kiskunfélegyházi HTK 3-3 (3-0).

Csongrád.

Csongrád:

Bíró - Szeles, Bodor, Török, Lévai, Sándor, Szabó L., Deli, Somodi, Bertók, Nagy Á. Cserék: Túri, Budai, Cseh, Ormándi J., Deák, Bálint. Vezetőedző: Keller Mihály.

Kiskunfélegyháza:

Tóth - Lénárt, Horváth, Fekete, Nemes, Fricska, Bagi, Szabó T., Katona, Kis, Ormándi Z. Cserék: Oroszi, Némedi, Terjék, Ábel, Forgó, Nádasdi. Edző: Némedi Norbert.

Gólszerzők:

Bertók G., Bíró M. (11-esből), Szabó T. (öngól), illetve Ormándi Z. 2, Szabó T. (11-esből)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.