Bulvár

Kiegyenesítette a kanyart az ittas sofőr

Kiegyenesítette a kanyart az ittas sofőr

2012. július 16., hétfő
Kiegyenesítette a kanyart az ittas sofőr

Vasárnap a kora reggeli órákban egy 5 fős társaság szenvedett balesetet Hódmezővásárhelyen a Borz utcában - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Egy 20 éves hódmezővásárhelyi fiú az édesanyja tulajdonát képező Fiat típusú személyautóval és 4 fő utasával haladt a mártélyi út felől a Borz utcán, amikor - vélhetően - ittassága miatt nem tudta követni az út vonalvezetését. Letért az útról, egy füves területen áthaladt, ahol megrongálódott sz autó alja, majd nekiütközött egy fának, melynek következtében a kocsi totálkárosra tört. A balesetben a sofőr és két utasa könnyebben, míg további két utas 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Valamennyiüket kórházba szállították. A további vizsgálatok során fény derült arra, hogy a sofőr a járművezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, így ellene ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás és a rendőrség a férfi vezetői engedélyét is elvette - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.