Sport

Kézilabda: Nagy László csak egy év múlva lesz Veszprémben

Kézilabda: Nagy László csak egy év múlva lesz Veszprémben

2012. július 16., hétfő
Kézilabda: Nagy László csak egy év múlva lesz Veszprémben

A Barcelona kézilabdacsapata a klub hivatalos honlapján tette közzé, hogy Nagy László a következő szezonban is a csapatot erősíti - olvasható a Nemzeti Sport honlapján.

Mint ismert,

Nagyot

még egy évig köti szerződés a katalánokhoz, de a 2013–14-es idénytől elkötelezte magát az MKB Veszprémhez. A magyar bajnok szerette volna elérni, hogy a jelenleg a válogatottal a londoni olimpiára készülő átlövő már a nyártól csatlakozzon hozzájuk, de a jelek szerint nem tudtak megegyezni a kivásárlási árában -

írja az nso.hu

. A Barca a honlapján hangsúlyozta, hogy a Veszprém által kínált összeg nem volt arányban sem a játékos – akit a világ legjobb jobbátlövőjeként emlegettek – valós értékével, sem a hárommillió eurós kivásárlási árral. A sportnapilap hozzáteszi,

Enric Masip

, a Barcelona technikai igazgatója korábban úgy fogalmazott, "nevetséges ajánlattal" álltak elő a veszprémiek, akik mindössze 75 ezer eurót kínáltak Nagyért. Az MKB részéről később kövér kacsának nevezték a megjelent számokat, a fejlemények ugyanakkor azt mutatják, a felek álláspontja távol állhatott egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.