Bulvár

Késsel fenyegetőzött, elfogták

Késsel fenyegetőzött, elfogták

2012. július 26., csütörtök
Késsel fenyegetőzött, elfogták

Elfogta és őrizetbe vette a Csongrádi Rendőrkapitányság azt a 33 éves férfit, aki a tegnap délelőtti órákban egy vélt tartozás behajtása érdekében késsel fenyegetőzött.

A megalapozott gyanú szerint a 33 éves tiszaújvárosi lakos tegnap a déli órákban bement a csongrádi Fő utcán lévő egyik üzletbe, ahol a boltvezetőt egy késsel megfenyegette, majd a barátnője állítólagosan elmaradt bérét követelte. Mindezt azzal nyomatékosította, hogy a sértettet bántalmazta, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett el. A gyanúsított magához vette a boltban lévő mobiltelefonokat és készpénzt, majd átkutatta a sértett autóját is, amiből szintén kivette a pénzt. A bolt tulajdonosát ezután az üzletbe zárta, majd távozott. A sértett az ablakon mászott ki, majd személyesen kért segítséget a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A bejelentést követően a rendőrök néhány percen belül barátnője lakásán elfogták a 33 éves férfit, aki ellen felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette és személyi szabadság megsértése bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.