ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Savanya Nóra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Savanya Nóra

2012. július 11., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Savanya Nóra

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

A hirtelen gyorsasággal támadt keddi monszuneső 17 éves Jó Arcunkat,

Savanya Nórát

is az utcán érte utol, a szegedi lány a Tisza partjának napfényesebb pontjain igyekezett szárítkozni. Barátaival gyakran lejár a Sing Singbe, néha pedig a Retróban is megfordulnak, de legjobban a házibulikat szereti. A nyárból még nem töltött túl sokat itthon, a jó időt kihasználva kilátogatott a Balatonra, és meglátogatta a nagyszüleit is. A magyar tenger partján, Balatonkenesén tíz napot töltött - az idő nagyon meleg volt, de legalább a víz is. Évente egyszer a családdal is kilátogatnak a Balatonhoz, de volt már Ausztriában és Franciaországban is. Eddig még nem volt egy fesztiválon sem, idén úgy döntött, hogy kilátogat a Szegedi Ifjúsági Napokra. Nem ugrik azonnal a mély vízbe, először csak napijeggyel kezdi a SZIN-en is, de ha nagyon megtetszik neki, még lehetséges, hogy visszacsábul. Neten saját bevallása szerint is sok időt tölt, a Facebook mellett néha a hírportálokat is átböngészi. Moziban inkább a vígjátékokat és a horrort szereti, jókat hallott a Madagaszkár harmadik részéről, ezért szeretné majd megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.