ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Zsaklin

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Zsaklin

2012. július 22., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Zsaklin

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Gőzerővel tanul angolul a huszonegy esztendős

Oláh Zsaklin

, célja, hogy a középfokú nyelvvizsga megszerzése után Angliában próbáljon szerencsét. Azt is elképzelhetően tartja, hogy külföldön maradjon; mint elmondta, minden attól függ, mennyire tetszik meg neki az ország. Itthon diákmunkát vállal rendszeresen, s azért szeretne más országban dolgozni, hogy tudjon félretenni. Régóta nem talál munkát Zsaklin, rengeteg helyre jelentkezett már, de a legtöbbször további végzettségeket vagy szakmai gyakorlatot várnának el tőle. Egyik álma, hogy rendezvényszervező legyen, de tisztában van azzal, hogy kevés munkalehetősége lenne azzal a végzettséggel is. Kunferhértón nyaralt, és a Forma-1-es Magyar Nagydíjra is menni fog, imádja a száguldó cirkuszt. A két kedvence

Sebastian Vettel

és

Kimi Raikkönen

. A nyár végén pedig a SZIN-re készül, arra szánja a nyári munkával megkeresett pénzét. Zsaklin nyitott lány, nagyon szeret bulizni, énekelni és táncolni, megismerkedni új emberekkel. Moziba is jár barátaival, illetve gyakran kimennek a Tisza partra is, leülnek, beszélgetnek. Sokat lóg a neten is, rengeteget csetel barátaival, Facebookon rendszeresen megoszt képeket és zenéket, illetve most vizsgáira készülve tananyagot is keresett az interneten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.