ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Mészáros Sára

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Mészáros Sára

2012. július 15., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Mészáros Sára

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Széchenyi és Dóm tér mellett a Tisza partján szeret sétálgatni, illetve a Stefánián

Mészáros Sára

, akivel ez utóbbi helyen találkoztunk. A Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium tizenhét esztendős német tagozatos tanulója diszkókba nem jár, csak a kimondottan az ő korosztályának szervezett buliba megy el olykor. Barátaival sokkal jobban kedvelik a hangulatos beülős helyeket, illetve a városi rendezvények forgataga is tetszik neki. Édesanyjával Franciaországban nyaralt Sára egy hétig, s a barátnőkkel még egy kiruccanást terveznek a Balatonhoz. A SZIN-en még sosem járt, de nem is igazán vonzza a nagy tömeg és a koncertdömping, illetve a jegyek árát is sokallja. Unaloműzésre tökéletes eszköznek tartja az internetet és a Facebookot, de nevetve hozzátette, naponta egy-két órát azért eltölt a gép előtt. Nem az ismerősei adatlapját böngészi, hanem csetelésre használja leginkább. A szegedi történéseket is nyomon követi a tizenhét esztendős gimnazista. Mint elmondta, nem a neten olvas híreket, hanem a helyi tévék hírműsorait szokta nézni, míg az ország-világ eseményeiről a hírTV műsoraiból tájékozódik Jó Arcunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.