ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Jancsik Alexandra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Jancsik Alexandra

2012. július 17., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Jancsik Alexandra

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Kötelező hathetes nyári gyakorlatát tölti a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál a tizenkilenc esztendős

Jancsik Alexandra

, aki pénzügyi szakügyintéző szakon tanul. Két hete Horvátországban volt nyaralni, augusztus 24-én pedig Bulgáriába fog utazni egy barátnőjével. A szegedi buli helyek közül a JATE Klubot és a Retrót kedveli, legutóbb a Tisza Dokkon volt barátnőivel. Koncertekre ritkán jár, így azt sem bánja igazán, hogy a SZIN idején nem lesz Szegeden. Mint elmondta, tavalyelőtt volt először az ifjúsági napokon barátaival, akkor nagyon élvezte, tavaly pedig dolgozott a SZIN-en, ami mellett a kikapcsolódásra is maradt természetesen ideje. Az idei fellépők között nincs nagy kedvence, és a bérletet is kissé drágának tartja. Hellyel-közzel nyomon követi a szegedi történéseket, s bár a politika nem érdekli, rádióban és a neten rendszeresen tájékozódik. A Facebookra egyre kevesebb időt szán, a munka és egyéb teendői mellett egyszerűen ideje sincs arra, hogy órákat lógjon a neten. Szinte csak azért szokott bejelentkezni, hogy cseteljen a barátaival vagy elolvassa üzeneteit. Olykor azért tölt fel fotókat, vagy épp zenéket. Elárulta, mostani nagy kedvence Flo Rida Whistle című száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.