ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gun-Uils Tuguldur

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gun-Uils Tuguldur

2012. július 10., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gun-Uils Tuguldur

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Kérte, hogy csak becenevén Töginek hívjuk napi Jó Arcunkat,

Gun-Uils Tuguldurt

, mi pedig készséggel elfogadtuk ajánlatát. A 22 éves fiú Kecskemétről érkezett a Szegedi Tudományegyetemre, ahol angol szakon tanul. Szegeden nagyon szereti, hisz sok itt a fiatal, egyetemista cimbora, és itt sosem unatkozik az ember. Koncertek és bulik mellett Tögi a Guitar Hero nevű zenés reflexjátékot is nagyon szereti, amit többek között a BTK-n is meg szoktak rendezni. Sokat járnak el ismerősökkel kosarazni, versenysportban ugyan nem gondolkozik, de hobbiból gyakran dobálnak a palánkra. Újabban a gördeszkával is barátkozik - pár hónapja kezdte csak, de már stabilan tartja magát a deszkán, majdnem minden nap lejár az újszegedi ligeten lévő pályára. Moziba leginkább akciófilmekkel és vígjátékokkal lehet becsábítani, a zenei stílusok közül pedig a rap áll hozzá legközelebb. A kettő közös halmazaként a "

The art of rap

" című dokumentumfilmet említette, ami

Eminemen

kívül több stílusbeli zenészt is bemutat - Tögi már nagyon kíváncsi rá. Nagy Youtube-rajongónak vallotta magát, zenehallgatás mellett híres emberekről keres interjúkat az internetes videómegosztón - mint mondta, ezeken keresztül nagyon jól meg lehet ismerni egy embert.

Muhammad Ali

és

2-Pac

az a két ember, akiről leginkább vadássza a felvételeket, munkájuk elismerése mellett emberileg is nagyra tartja őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.