ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Borhy Réka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Borhy Réka

2012. július 13., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Borhy Réka

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A szünidőben eddig pihenésre még nem volt ideje, s elég mozgalmas július elé néz a tizenhét esztendős

Borhy Réka

. A Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium tanulója a Szegedi Szabadéri Játékok produkciójában, Mascagni Parasztbecsületében és Leoncavallo Bajazzók című művében statiszta. A két egyfelvonásos opera próbái sok idejét elveszik, hiszen esténként 11 körül tud hazamenni a Dóm térről. Nagyon tetszenek neki a próbák és a társaság is, szerinte ennél jobb nyári munkát nem találhatott volna. Ha teheti, kávéházakba jár barátaival, vagy épp a Tisza partra, bulizni augusztus végén, a SZIN-en szeretne. Tavaly két napra váltott jegyet a Partfürdőn rendezett fesztiválra, de megbánta, hogy nem vett részt a rendezvény minden napján. Réka idén a Magna Cum Laude, a Quimby és a Punnany Massif koncertjén feltétlen szeretne ott lenni, de a leginkább azt várja, hogy a barátaival tölthessen egy kis időt. A SZIN előtt még egy családi körutazáson is részt vesz, Olaszország és Franciaország egy részét fogják bejárni. Igaz, most elfoglalt, de az internetezés soha nem kötötte le Rékát, a Facebookot is leginkább csak csetelésre használja. Ha ideje engedi, akkor a gimnazista lány sokkal szívesebben olvas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.