ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kocsis Viktória

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kocsis Viktória

2012. július 23., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kocsis Viktória

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Kálvária téren egy hamburgeresnél dolgozik jelenleg, de szeretne továbbtanulni, méghozzá rendezvényszervezőnek

Kocsis Viktória

. A huszonegy esztendős lány Kunfehértón nyaralt barátaival, s a tizenhat éves múltra visszatekintő sörfesztivál programjain vettek részt. A nyárra további tervei nincsenek, hosszabb időre biztosan nem fog elutazni sehova, maximum egy-két napos programot tart elképzelhetőnek. Viktória nagyon szereti a filmeket, kiváltképp a vígjátékokat, egyik kedvenceként a Távkapcs című mozit említette. A színészek közül pedig Jake Gyllenhaal-ért rajong, akit láthattunk többek között a Forráskód, a Szerelem és más drogok, a Zodiákus és a Holnapután című alkotásokban. Sokféle zenét hallgat a huszonegy esztendős lány, a barbadosi mezzoszoprán énekesnő, Rihanna az egyik kedvence és a Black Eye Peas. A Széchenyi téren találkoztunk Viktóriával, aki szabadidejében szeret a belvárosban sétálgatni barátaival, vagy épp kimenni a Tisza parthoz, vagy beülnek egy cukrászdába. Bulizni a JATE Klubba vagy a Retróba jár, és viszonylag gyakran házibulikat is szerveznek. Sportolásra is próbál időt szakítani munkája mellett, mint megtudtuk, most spinning edzésekre fog járni. Azért ezt választotta a számtalan lehetőség közül, mert nagyon szeret biciklizni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.