Közélet

Fidesz: Korózs Lajos mélyen megsértette holokauszt áldozatait

Fidesz: Korózs Lajos mélyen megsértette holokauszt áldozatait

2012. július 4., szerda
Fidesz: Korózs Lajos mélyen megsértette holokauszt áldozatait

A Fidesz szerint a szocialista Korózs Lajos szerdai nyilatkozatával mélyen megsértette a holokauszt áldozatait - erről Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője írt az MTI-nek eljuttatott közleményében.

Korózs Lajos

, a szocialisták elnökségi tagja szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján Josef Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor náci orvosának módszereihez hasonlította azt, ahogy a kormány felülvizsgáltatja a rokkantakat. Az ellenzéki párt szerint a kabinet ezzel bizonyíthatóan emberek tucatjait hajszolta öngyilkosságba. Az MSZP-s politikus arról beszélt, hogy a kormány "Mengele-tervet" hajt végre a Széll Kálmán Terv helyet. Úgy fogalmazott, "mint Auschwitzban a rámpán, egy ujjmozdulattal minősítenek munkára alkalmasnak végtag nélküli embereket".

Selmeczi Gabriella

, a Fidesz szóvivője erre úgy reagált: "Azt hihettük, hogy

Zuschlag János

a holokauszt áldozatain való ízléstelen viccelődéséből tanultak a szocialisták. Ma Korózs Lajosnak megint sikerült mélyen megsérteni az áldozatokat. Nyilván hőgutát kapott".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.