Közélet

Fidesz: az országos politika diktálna a vásárhelyieknek

Fidesz: az országos politika diktálna a vásárhelyieknek

2012. július 19., csütörtök
Fidesz: az országos politika diktálna a vásárhelyieknek

A Fidesz helyi szervezete szerint elfogadhatatlan, hogy az országos politika bele kíván szólni a hódmezővásárhelyiek döntésébe a szeptember 2-ai időközi választásokon - jelentette ki Havasi Katalin, a párt helyi elnöke.

A vásárhelyiek nem kérnek abból, hogy olyanok osztogassanak tanácsokat arról, mit kellene tenni a városért, akik talán soha nem is jártak a településen - mondta sajtótájékoztatóján az önkormányzati képviselő.

Molnár Zsolt

budapesti ügyvéd, az MSZP kampányfőnöke egy, a Népszavának adott interjújában úgy festett negatív képet Hódmezővásárhelyről, hogy nem is ismeri az itt élők gondjait - fogalmazott Havasi Katalin. A Fidesz városi elnöke azt kérte a szocialisták városba érkező aktivistáitól, ne próbáljanak meg okosabbak lenni a vásárhelyieknél, akik elég bölcsek ahhoz, hogy tudják, kire adják a voksukat. Hódmezővásárhelyen szeptember 2-án azért tartanak időközi választást, mert a várost 2002 óta irányító

Lázár János

június 2-tól a Miniszterelnökséget vezeti államtitkárként, és e poszt a jogszabályok értelmében összeférhetetlen a polgármesteri tisztséggel. A Fidesz-KDNP jelöltje a település irányításában tizennyolc esztendeje önkormányzati képviselőként, tizenkét éve pedig alpolgármesterként részt vevő

Almási István

lesz. Az MSZP a párt önkormányzati képviselőjét Kis Andreát, a Jobbik pedig Kovács Sándor vállalkozót indítja a posztért. Az LMP korábban a hódmezővásárhelyiektől vár javaslatokat arra, kit támogasson a párt a választáson, később azonban úgy döntöttek, nem állítanak polgármester-jelöltet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.