Bulvár

Éjjel-nappal Zoolimpia a vadasparkban

Éjjel-nappal Zoolimpia a vadasparkban

2012. július 5., csütörtök
Éjjel-nappal Zoolimpia a vadasparkban

Az egész világ hamarosan Londonra, a nyári olimpia helyszínére figyel. A következő családi vadasparki rendezvény témája is ehhez kapcsolódik, Zoolimpia címmel.

Július 14-én, szombaton izgalmas programkínálat segítségével, játékos formában mérhetik össze tudásukat, ügyességüket az állatok különleges teljesítményeivel. Este pedig újra, idén másodszor, éjszaka is nyitva tart a vadaspark, talán még izgalmasabb programokkal, látványetetésekkel szolgálva. A feladatokat a Waldorf Iskola és a vadaspark önkénteseinek kreatív csapata állítja össze. Aki részt vesz próbákon értékes nyereményben részesülhet, amelyeket a National Geographic Magazin és a National Geographic Kids biztosít. A hagyományainknak megfelelően, este hét órakor ezen a napon nem zár be az állatkert pénztára, tovább is fogadják azon vendégeinket, akik az éjszakai programra kíváncsiak. Az éjszakai vadaspark egyedülálló hangulata már önmagában is különleges élménnyel szolgál, de az izgalmakat látványetetésekkel és hüllő-, békasimogatóval tovább fokozzák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.