Közélet

Egymilliót mutatott az ópusztaszeri látogatószámláló + FOTÓK

Egymilliót mutatott az ópusztaszeri látogatószámláló + FOTÓK

2012. július 4., szerda
Egymilliót mutatott az ópusztaszeri látogatószámláló + FOTÓK

Az ópusztaszeri emlékparkban szerdán délben köszöntötték a panoptikum egymilliomodik látogatóját. Az édesanya és kislánya százezer forintos ajándékutalványt kapott, és megvendégelték őket egy csikós bemutatóval egybekötött hagyományos birkapörköltre.

Fokt Krisztina

és kislánya,

Kovács Laura

vehette át az egymilliomodik látogatónak járó pénzutalványt

Riba Attila

dandártábornoktól és

Garamvölgyi Lászlótól

, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. A megyei kormánymegbízott,

B. Nagy László

egy ajándékcsomaggal kedveskedett a látogatóknak. „Láttam a kamerákat a bejáratnál, de nem gondoltam, hogy miattam állnak ott” – mondta mosolyogva a tolmácsként és nyelvtanárként dolgozó kiskunfélegyházi édesanya, aki elmondta azt is, hogy a hétvégén strandoltak, most úgy döntöttek, hogy kirándulnak egyet, és összekötik ezt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark meglátogatásával, a rádióból hallották ugyanis, hogy vannak új kiállítások. „A park főként a gyerekekért van, hogy minél színesebben ismerjék meg a történelmünket akár a panoptikumon, akár a többi kiállításon keresztül, így megkapják azt a magyarságtudatot, amellyel szebb és jobb jövőt építhetnek” – nyilatkozat portálunknak

Tokovics Tamás

, a park igazgatója, aki a reneszánsz kort és a magyar királyi koronákat bemutató panoptikumban is köszöntötte a kiállítás egymilliomodik látogatóját. A szerencsés az emlékpark vezetésével és a meghívott vendégekkel együtt egy csikós bemutatóval egybekötött birkapörköltebéden is részt vett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.