Egyetem

Egy kattintás a szegedi óvodákért

Egy kattintás a szegedi óvodákért

2012. július 4., szerda
Egy kattintás a szegedi óvodákért

A legnépszerűbb közösségi portál szavazást indított, ahol egy kattintással segítheti a szegedi óvodákat, hogy még szebbek, még biztonságosabbak és még jobban felszereltek legyenek.

A webes játékon bárki - aki rendelkezik Facebook-felhasználónévvel - ingyen és regisztráció nélkül szavazhat 52 szegedi óvoda közül bármelyikre. Minden szavazat forintokat jelent a választott óvodának, helyezéstől függően akár 400 Ft-ot is érhet egy szavazat. Szavazni az Aranygyermek

Facebook-oldalán

lehet, melyhez mindössze egy alkalmazás elfogadására van szükség, mely biztosítja, hogy egy ember csak egyszer szavazhasson. A szavazatok számától függően egyre több támogatást tudnak összegyűjteni a gyerekeknek, a szavazók között pedig vidám játékokat sorsolnak ki. Augusztus 31-ig lehet leadni a voksokat, utána dől el, melyik óvoda kapja majd a támogatást. Az érdeklődés kiemelkedő, két hét alatt már 1500 szavazat futott be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.