Bulvár

Anya és lánya csempészte a pakisztáni férfiakat

Anya és lánya csempészte a pakisztáni férfiakat

2012. július 5., csütörtök
Anya és lánya csempészte a pakisztáni férfiakat

Anyát és lányát fogták el a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai kedden délelőtt, miközben két pakisztáni férfit próbáltak Magyarországra csempészni egy autó csomagtartójában - tájékoztatott a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság sajtóközleménye.

A család két női tagja egymást követve két autóval jelentkezett belépésre a kiszombori átkelőn. Amikor az ellenőrzést végző rendőrök azt kérték, hogy nyissák fel az az autók csomagtartóját, a fiatalabbik asszony arra hivatkozott, hogy azt nem tudja megtenni, mivel beragadt. A rendőrök segítettek neki, így került elő a csomagtartóból két pakisztáni férfi, akik jogszerűen nem tudtak volna belépni az ország területére. Előállításuk során kiderült az is, hogy az autót a lány élettársától kapták, ezért a Makói Rendőrkapitányság nyomozói őt is elfogták. A rendőrség embercsempészés bűntette megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A gyanú szerint a csapat nem először nyújtott segítséget határsértőknek, ezért a lányt és élettársát a Makói Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.