Közélet

19 országból érkeznek Szegedre az ifjú "oroszlánok"

19 országból érkeznek Szegedre az ifjú "oroszlánok"

2012. július 18., szerda
19 országból érkeznek Szegedre az ifjú "oroszlánok"

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége az idei évben Szegeden rendezi a Nemzetközi Ifjúsági Cseretáborát, ahová 19 országból 30 fiatal érkezett városunkba.

A 17-21 éves fiatalok megismerkednek Szegeddel, de a szervezők szeretnénk a város olyan arcát, kulissza titkait is megmutatni, amely az átlagos turisták számára nem elérhető. Programjaik között többek között szerepelt, hogy világhírű kajak-kenusaink nyomdokában kipróbálhatták a Maty-éri versenyzést és bepillanthatnak a Szabadtéri Játékok próbafolyamatába, a háttér munkába is. A nem mindennapi élmények sorát gazdagítja a Szegedi Vadasparkba szervezett látogatás 2012. július 20-án fél tíztől, ahol a külföldi fiatalok szakszerű felügyelet mellett kipróbálhatják az állatetetést, almozást. A látogatás végén a táborozók az oroszlánháznál emléktáblát helyeznek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.