Kultúra

Tankcsapda a sajtópáholyban – Lukács Laci egy Szeged-meccsen

Tankcsapda a sajtópáholyban – Lukács Laci egy Szeged-meccsen

2012. június 4., hétfő
Tankcsapda a sajtópáholyban – Lukács Laci egy Szeged-meccsen

Hétvégén a Szeged 2011 focicsapata Debrecenben harcolta ki a bennmaradást a labdarúgó NB II-ben, a mérkőzést a Tankcsapda frontembere, Lukács László is végignézte a SZEGEDma.hu tudósítója mellett – persze, hogy feltettünk neki néhány kérdést.

A Tankcsapda frontemberét elcsíptük pár rövid kérdésre. Azt tudjuk, hogy nagy szurkolója a Lokinak, de minek köszönhető az, hogy a második csapat mérkőzésére is kilátogatott? „Elég kevés a szabadidőm, a turnék miatt az első csapat meccseire is ritkán tudok kijárni, de ma épp nem koncerteztünk, és meccsnap volt a debreceni stadionban. Ezek után nem is lehetett kérdéses, hogy mi lesz a szombat délutáni programom: örömmel jöttem ki végre focit nézni! Annyiban helyesbítenék, hogy a mai gárdát inkább a Loki harmadik csapatának nevezném - mindenféle bántó szándék nélkül -, hiszen a szezon végeztével azok a srácok, akik az első és a második csapatban játszottak, pihenőre mentek. Szinte suhancok rúgták a bőrt, viszont nem akárhogyan: élvezetes focit láthattunk tőlük, az utolsó negyedóra kiváltképp pörgősre sikeredett, és már most lehet látni egynéhány srác lábában a jövőt. Nem lennék meglepve, ha a mai keretből jövőre már a nagycsapatban focizna néhányuk. Az, hogy a Debrecen – Szeged derbi vége 2-2 lett, teljessé tette a meccs összképét, főleg ahogy láttam a szegediek örömét és a szurkolóikét. Az ilyen pillanatokért érdemes focit nézni” - tette hozzá elismerően a rocker.

Lukács Lászlót

arról is faggattuk, mi a receptje a futball felemelkedésének, ahogy történt az Debrecenben, mit üzen ezzel kapcsolatban a szegedieknek. „Én csak egy szurkoló vagyok, bár megtapasztaltam a debreceni labdarúgás felemelkedését, aminek az alapja szerintem a hosszú távon történő gondolkodás és a kitartás. Ha ez meglesz nálatok, akkor a többi már csak a szakmai és szponzori háttéren múlik!” – mondta mosolyogva rekedtes hangú rockikon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.