Közélet

Navracsics: a kormány egységes

Navracsics: a kormány egységes

2012. június 28., csütörtök
Navracsics: a kormány egységes

A kormány egységes testület, ahol nincsenek második és harmadik emberek, hanem mindenki egy területért felel - erről Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter beszélt a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Navracsics Tibor

a lap csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta: nem méricskéljük egymást, hanem dolgozunk. Azt is mondta: „Magyarország stabil demokrácia. Miközben sorra buknak meg európai kormányok, itt két éve erős, kétharmados többség irányít”. Szólt arról is, hogy Magyarországon az antiszemitizmus semmivel sem elterjedtebb, mint bármely más nyugati országban. A korrupcióval kapcsolatban úgy fogalmazott: „nincs más választásunk, mint a közszféra megtisztítása". Mint mondta, egy nemzetközi felmérés is igazolja, hogy a 2008–2009-es mélypont idején már radikálisan korlátozta Magyarország versenyképességét a korrupció. "Ez a folyamat azzal a fájdalmas ténnyel jár, hogy korrupciós ügyek kerülnek napvilágra” - fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.