Közélet

MSZP: Szócska Miklós elárulta az egészségügyi dolgozókat

MSZP: Szócska Miklós elárulta az egészségügyi dolgozókat

2012. június 23., szombat
MSZP: Szócska Miklós elárulta az egészségügyi dolgozókat

Az egészségügyi dolgozók elárulásának tartja az MSZP, hogy a nem állami intézményben dolgozók "egy forint bérkompenzációt sem fognak kapni" - közölte Havas Szófia, az ellenzéki párt szakpolitikusa szombaton az MTI-vel.

"Ismét bebizonyosodott, hogy

Szócska Miklós

egészségügyi államtitkár adott szava pont annyit ér, mint

Matolcsy György

gazdaságpolitikája. Semmit" - fogalmazott közleményében a Fővárosi Közgyűlés egészségpolitikai és szociális bizottságának alelnöke, aki szerint 2010 óta semmilyen pozitívum nem történt az egészségügyben, a Fidesz-kormány semmit nem tesz a dolgozók itthon tartása, a szakemberhiány megállítása és a gyógyszerárak csökkentése érdekében. A kabinet egészségpolitikája megbukott, ezért az MSZP azonnali cselekvést vár a kormánytól: a párt véleménye szerint a 2013-as költségvetési törvényjavaslat visszavonása és az ágazati források átalakítása az egyetlen megoldás - írta Havas Szófia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.