Bulvár

Mórahalmi Építészeti Napok a sokadalmon

Mórahalmi Építészeti Napok a sokadalmon

2012. június 29., péntek
Mórahalmi Építészeti Napok a sokadalmon

Az idei, IX. Homokháti Sokadalom programja újabb rendezvénnyel bővül: idén első alkalommal rendeznek Mórahalmi Építész Napokat.

Az Építész Napok rendezvényei Mórahalom Város Önkormányzata és

Nógrádi Zoltán

polgármester személyes támogatásával valósulnak meg.

A MÉN tervezett részletes programja:

(A rendezvények helyszíne az ETIK-épület)

2012. 06. 29. péntek

18.00

A X. Belgrádi Világ-építészeti Triennálé építészeti kiállítás megnyitója. A kiállítást megnyitja Ivica Mladjenovic, a kiállítás kurátora és Schulcz Péter a Csongrád Megyei Építész Kamara új elnöke. Köszöntőt mond: Nógrádi Zoltán, Mórahalom Város polgármestere. A kiállítás megtekinthető: 2012. június. 29-től július 12-ig, munkaidőben. A kiállításon látható 60 tabló anyagát a világ 50 híres építészének munkáiból válogatta Ivica Mladjenovic, szerbiai építész, a Belgrádi Építészeti Triennálé kurátora.

2012. 06. 30. szombat:

10:00 a Csongrád Megyei Építész Kamara nyílt napja. “Plenáris kongresszus” a vezetés előtt álló feladatokról. Bemutatkozik az új elnökség, beszélgetés a célokról a megújulás lehetőségeiről, majd kötetlen beszélgetés és a kiállítás közös megtekintése. Kollegiális- és közönségkapcsolatok építése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.