Sport

Második összejövetelüket tartották a szegedi sportos tollforgatók + FOTÓK

Második összejövetelüket tartották a szegedi sportos tollforgatók + FOTÓK

2012. június 21., csütörtök
Második összejövetelüket tartották a szegedi sportos tollforgatók + FOTÓK

Az idei bajnokságok elmúltával városunk médiamunkásai ismét megtartották találkozójukat, ezúttal a Kárász utcai Corso Caféban jöttek össze a tollforgatók szerda este.

A sportos média képviselőinek az első, 2011-es alkalomnál is népesebb hada találkozott szerda este a Kárász utcai szórakozóhelyen, immáron hagyományőrző összejövetelük alkalmából a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád megyei területi igazgatóságának jóvoltából. Az est folyamán a szegedi sportúságíró-társadalom két doyenje,

Bátyi Zoltán

és

Barok István

idézték fel emlékeiket, előbbi a legendás, 1968-as SZEAC-Fradi (1-6) meccs, utóbbi a Pick Szeged sok évvel ezelőtti cseljabinszki és hafnarfjörduri vendégjátéka kapcsán, a modern kori médiautódok okulására. Ezt követően az est a különböző sportélmények, anekdoták, a labdarúgó Európa-bajnokság és az eljövendő olimpia megvitatásával zajlott, a legkitartóbbak hajnalig folytatták a diskurzust, hogy aztán csütörtök reggel újult erővel vágjanak bele a nap újabb sportkihívásaiba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.