Bulvár

Lakossági bejelentés alapján fogták el a szatymazi palatolvajt

Lakossági bejelentés alapján fogták el a szatymazi palatolvajt

2012. június 20., szerda
Lakossági bejelentés alapján fogták el a szatymazi palatolvajt

A gyors lakossági bejelentésnek köszönhetően elfogták a rendőrök azt a 26 éves fiatalembert, aki palatáblákat lopott el egy szatymazi ingatlanról tegnap délelőtt. Az azonnali segélyhívásnak köszönhetően az eltulajdonított értékek is előkerültek, így a kár megtérült.

Egy 26 éves helybeli fiatalember mászott be egy szatymazi ház udvarára tegnap délelőtt, majd egy ott talált kézikocsira palatáblákat kezdett pakolni. A bűncselekmény közben az egyik szomszéd megzavarta, kérdőre vonta, ezért arrébb állt. Közben azonban a sértett már hívta is a rendőröket, akik otthonában meg is találták a fiatalembert, aki részletes beismerő vallomást tett. A házkutatás során a 46 ezer forint értékű palatáblák is előkerültek, így az egyenruhások azokat már vissza is adták a ház tulajdonosának. A férfi ellen lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.