Sport

Labdarúgás: Szegeden folytatja Lisztes Krisztián?

Labdarúgás: Szegeden folytatja Lisztes Krisztián?

2012. június 21., csütörtök
Labdarúgás: Szegeden folytatja Lisztes Krisztián?

Lapinformációk szerint nem elképzelhetetlen, hogy a ferencvárosi nevelésű, később évekig a német Bundesligában légióskodó, utóbb hazatérő Lisztes Krisztián a Szeged 2011 csapatában folytatja sportpályafutását.

Annyi bizonyos, hogy

Lisztes Krisztián

távozik az Üllői útról, ahová még tavaly nyáron tért vissza a Fradinál nevelkedett középpályás -

írja a pepsifoci.hu

. A válogatott játékos június 30., azaz szerződése lejárta után szabadon igazolhatóvá válik, de a pepsifoci.hu információi szerint több esély mutatkozik arra, hogy már nem játékosként folytatja pályafutását a magyar futballban. Úgy tudni azonban, Szegedre csábítják, ahol

Adem Kapic

személyében Fradi-kötődésű sportigazgató irányítja a napi munkát, és a volt szlovén válogatott szívesen látná a stábjában a 49-szer a címeres mezt is felöltő Lisztest, akár vezetői, akár valamiféle edzői szerepkörben. A pepsifoci.hu úgy tudja, valóban érkezett ilyen jellegű felkérés a Tisza partjáról, de még nem döntött, belevágna-e a szegedi munkába. "Két informális beszélgetésen vagyunk túl, de még nem dőlt el semmi, nem tudom még, hogy alakul az ügy a továbbiakban. A szerződésem június 30-ig szól a Ferencvárosnál, utána majd meglátjuk, mi lesz" – mondta a portálnak a középpályás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.