Sport

Labdarúgás: sima győzelemmel zárt az Alsóváros

Labdarúgás: sima győzelemmel zárt az Alsóváros

2012. június 11., hétfő
Labdarúgás: sima győzelemmel zárt az Alsóváros

Sima győzelemmel fejezte be megyehármas alsóházi szereplését a Víziközmű-Alsóváros csapata, Kiss Ferenc együttese a 10 emberrel kiálló Csongrád II.-t verte.

A hazai csapat vette át a kezdeményezést a tíz játékossal pályára lépő ellenfelével szemben, majd a korán megszerzett vezetés meghatározta a játék képét, és a többet támadó Alsóváros jól eltalált lövéssel növelte előnyét. A vendégek elsősorban védekezésükre ügyeltek, nehogy egy kiadós vereségbe szaladjanak bele. Szünet után sem változott a helyzet, legfeljebb annyiban, hogy a Csongrád II. már eljutott a hazai ketrecig, de nem tudták bevenni

Szécsi Z.

kapuját. 3-0-s sikerével a Víziközmű-Alsóváros megnyerte az alsóházi rájátszás C csoportját, azaz összesítésben a megyei III. osztály 15. helyén végzett. Legközelebb egy hónap múlva találkozik a keret tagjai, a hagyományos Marika-kupával indul a felkészülés július 7-én. A részt vevő négy csapat az FK 1899 Szeged, a Szentmihály és az újra megalakult Móravárosi Kinizsi.

Labdarúgó megyei III. osztály alsóházi rájátszás:

Víziközmű-Alsóváros SE - Csongrád TSE II. 3-0 (2-0)

Szeged, Szabadság tér. 50 néző. Vezette: Vereska (Minda, Juhász)

Alsóváros SE:

Szécsi - Szántai (Szabó T. 58'), Martonosi T., Kéri (Török J. 59'), Kis Z. (Takács P. 55') - Szalma, Csordás J. (Csúcs Á. 65'), Müller, Nagypál (Török M. 58') - Farkas M. (Daróczi 60').

Edző:

Kiss Ferenc.

Csongrád II.:

Reinhardt Cs. - Mucsi, Horváth, Rácz, Muskó, Meló, Laza, Ormándi, Pomázy, Surányi.

Csapatvezető:

Horváth Tibor.

Gólszerzők:

Farkas M. (8'), Nagypál (26'), Szalma (75').

Sárga lap:

Török J. (82')

Gólkrónika:

8'

A bal oldalról kapu elé érkező labdát Farkas M. estében, a büntetőpont tájékáról küldte a hálóba, 1-0.

26'

Nagypál 18 méteres lövése a jobb sarokba kötött ki, 2-0.

75'

Szalma 20 méteres jól eltalált lövése a kapu jobb oldalába vágódott, 3-0.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.