Sport

Kézilabda: Törő két évre Tatabányára igazolt

Kézilabda: Törő két évre Tatabányára igazolt

2012. június 27., szerda
Kézilabda: Törő két évre Tatabányára igazolt

A Pick Szeged idei szezonban makacs térdsérülésekkel küzdő és emiatt a sokat kihagyó válogatott balszélsője, Törő Szabolcs Tatabányán folytatja kézilabda-pályafutását.

A Pick Szegedtől távozó négy játékostól (

Lékai Máté, Törő Szabolcs, Dusan Beocanin, Bajorhegyi Ádám

) a májusi záróvacsorán búcsúzott el a kétszeres magyar bajnok csapat. Közülük a válogatott balszélső Törő a tatabányaiaknál fogja folytatni a következő két szezonban,

amint arról a sportnapilap honlapja

értesült. A Pick Szegedtől távozó játékos már májusban úgy nyilatkozott, hogy az idény végén klubot vált, és bár külföldről is volt ajánlata, végül a Tatabánya mellett döntött. A 29 éves játékos az elmúlt idényben rendkívül balszerencsés volt, térde kétszer is megsérült, műteni kellett, ami miatt lemaradt a londoni olimpiáról is - olvasható a híradásban. Törő korábban már játszott a feltörekvő Tatabánya csapatában. Rajta kívül egy éves kontraktust kötött az észak-dunántúli klub a saját nevelésű

Kiss Ádámmal

, illetve

Bódi Dezső

, a klub társadalmi elnöke a klub hivatalos honlapján úgy nyilatkozott fél éve tárgyalnak két kubai játékos, egy irányító és egy balátlövő érkezéséről is, ám egyelőre "adminisztrációs problémákkal" állnak szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.