Sport

Kézilabda: Mikler újabb két évre írt alá a Pickhez

Kézilabda: Mikler újabb két évre írt alá a Pickhez

2012. június 1., péntek
Kézilabda: Mikler újabb két évre írt alá a Pickhez

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata újabb kétéves szerződést kötött Mikler Rolanddal. A válogatott kapus 2010-ben érkezett a kétszeres magyar bajnokhoz, az újabb megállapodás 2014-ig szól - tájékoztat a bejelentésről a klub honlapja.

Frantisek Sulc

és

Tatai Péter

után újabb játékossal hosszabbította meg a szerződését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Mikler Roland

2014-ig írt alá a kétszeres magyar bajnokhoz. "Akadtak kérőim, nem tagadom, azonban olyan ajánlatot kaptam a Pick Szeged csapatától, ami után már nem gondolkodtam a váltáson. Kedvesemmel nagyon jól érezzük magunkat Szegeden, remek közösséget alkot a csapat. A mai világban sok a bizonytalanság: a Picknél viszont minden téren rend van, ideális körülmények között kézilabdázhatok" – nyilatkozta Mikler Roland, a Pick Szeged válogatott kapusa a csapat honlapjának. "A héten csaptunk egymás kezébe Mikler Rolanddal" - nyilatkozta

Mezei Richárd

, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója. "Úgy gondolom, hogy hazánk két legjobb kapusa véd a Pick Szegedben a továbbiakban is, Tatai Péterrel remekül kiegészítik egymást. Eddig három játékossal hosszabbítottuk meg a szerződést,

Balogh Zsolt

és

Marinko Kekezovic

pedig az új fiúk. A vezetőség azon dolgozik, hogy megerősítsük a keretet, posztokra szeretnénk még igazolni. Az elkövetkező hetekben szeretnénk kialakítani a 2012–2013-as szezon keretét" - tette hozzá az egykori klasszis beállós. A magyar válogatott gyöngyösi edzőtáborában készülő kapusra egyébként kisebb orvosi kezelés vár mivel nyaka "beállt". A Pick első tréningjére július 18-án kerül sor, ekkor kezdi meg az alapozást a csapat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.