Bulvár

Kerékpártolvajok rendőrkézen

Kerékpártolvajok rendőrkézen

2012. június 28., csütörtök
Kerékpártolvajok rendőrkézen

Kerékpártolvajokat és azok orgazdáit fogta el a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Július közepén a szegedi Felső Tisza-part egyik társasházi lakásának lakója tett feljelentést, mivel a közös tárolóból valaki elvitte a lezárt kerékpárját. A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének nyomozói az adatgyűjtések során olyan információk birtokába jutottak, mely szerint a bűncselekményt egy 31 éves szegedi férfi és két fiatalkorú társa követhette el. A gyanúsítottak előállítása után a nyomozók eljutottak az orgazdához is, akinek a biciklit a férfi eladta. A nyomozás során arra is fény derült, hogy ez a csapat lopott el az elmúlt hónapokban több kerékpárt a Felső Tisza-part társasházaiból, illetve Szeged belvárosából. A házkutatások során a rendőrök több biciklit megtaláltak, illetve további orgazdát is elfogtak. A bűncselekmény-sorozatnak eddig összesen öt gyanúsítottja van. A 31 éves büntetett előéletű férfit a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, a Szegedi Városi Bíróság ügyészi indítványra tegnap el is rendelte előzetes letartóztatását. A csoport ellen lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.