ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Nikoletta

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Nikoletta

2012. június 4., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Oláh Nikoletta

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Szereti a kollégiumi életet a tizenkilenc esztendős Oláh Nikoletta, aki az SZTE ÁOK első éves hallgatója. Nagyon megszerette a várost, a dómot gyönyörűnek tartja, illetve szerinte a Tisza part is hangulatos. Szeged pezsgő élete is elnyerte tetszését, barátnőivel készül a SZIN-re is. A kollégiumi bulikat nem hagyná ki, és a JATE Klubba is jár barátnőivel, s természetesen a borfesztiválon is megfordultak. A Pulzusba is beültek már többször beszélgetni, de nem ismer még minden szegedi szórakozóhelyet. Szabadidejében görkorcsolyázni is futni is jár rendszeresen, és úszni is szeret, igaz a vizsgaidőszak közeledtével egyre kevesebb időt tud a sportolásra fordítani. Gimnazistakánt is kollégiumban lakott, s akárcsak akkor, most sem néz tévét, szerinte koleszban szinte lehetetlen lenne egy filmet is végignézni. A Facebookon is kötődik az egyetemhez, az ÁOK csoportjának is tagja, figyelemmel kíséri az ottani bejegyzéseket. A közösségi oldal Niki számára praktikus, hiszen sok ismerősével csak interneten keresztül tudja tartani a kapcsolatot. Vannak olyan napok, amikor be sem lép az oldalra, máskor viszont másfél-két órát is eltölt a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.