ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Koch Laura

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Koch Laura

2012. június 24., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Koch Laura

Új nyereményjátékot indítunk június 15-én azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

A tizennégy esztendős

Koch Laura

gyakran jár barátaival Szegedre. A szatymazi diák olykor betér az Árkába, de többnyire a hangulatos belvárosban sétálgatnak, nézelődnek. Budapestre is szokott utazni, a nagyváros nyüzsgése is tetszik neki. Portálunknak elmondta, a földrajz és az informatika a kedvenc tantárgya, célja, hogy informatikus legyen. A neten a videómegosztó oldalak mellett a Facebookra is rendszeresen fellép, illetve a Gyakori kérdések és válaszok nevű oldalt is szokta böngészni. Az iwiw-en is van profilja, de nagyon ritkán nézi meg azt a közösségi oldalt. Mint megtudtuk, a szünidőben Szekszárd mellé mennek majd nyaralni, a sógorának az üdülőjében fognak lakni. Laura bulizni nem szokott járni, de reméli, hogy a nyár folyamán a barátaival sokszor tud majd találkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.