ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gordán Edvárd

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gordán Edvárd

2012. június 6., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gordán Edvárd

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

A Béke Tanszéken tölti szakmai gyakorlatát a tizenkilenc esztendős

Gordán Edvárd

, aki a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskolában tanul. Mindenképpen szeretne maradni a szakmában, de külföldön is szerencsét próbálna. Szülei Angliában dolgoznak, Manchester környékén, őket június közepén látogatja meg, így ott is szétnéz az állásajánlatok között. Edvárd portálunknak elmondta, szakmai tapasztalatot azonban Magyarországon akar szerezni, így egyelőre nem tervez hosszabb külföldi tartózkodást. Barátnőjével többnyire a házibulikba járnak, melyeken általában 15-20 fős baráti társaság gyűlik össze. Olykor a Sing Singben és a JATE Klubban is megfordulnak, illetve a szabadtéri rendezvényeket kedveli a társaságuk. A SZIN-en tavaly dolgozott is, így munka után buliztak. Azt még nem tudja, hogy idén kimegy-e, ezt barátnőjével közösen döntik el. A szegedi híreket nyomon követi, az országos eseményeket azonban nem, híradót is csak ritkán néz. Internetezéssel naponta körülbelül két órát tölt, így a Facebookra is belép, de csak nagyon ritkán oszt meg bármit is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.