ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gál Veronika

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gál Veronika

2012. június 20., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gál Veronika

Új nyereményjátékot indítunk június 15-én azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

Geológiát tanul Szegeden a huszonkét esztendős

Gál Veronika

, jelenleg harmadéves. Tudatosan választott szakot és iskolát is a sarkadi diák, aki nagyon megszerette Szegedet, az itt töltött idő minden percét élvezi. Portálunknak elmondta, bulizni a JATE Klubba és a Number One Pubba jár barátaival, illetve olykor a Retróba. A leggyakrabban egy-egy hangulatos helyre, netán kiskocsmába ülnek be. Az e-mailjeit, a Facebookot, illetve most vizsgaidőszakban az ETR-t nézi rendszeresen. Veronika olyan oldalakat is szívesen olvasgat, melyek a természettel kapcsolatosak vagy az egészséges életmóddal és táplálkozással foglalkoznak. Törekszik arra, hogy egészséges, otthon megtermelt dolgokat egyen, így gyakran jár piacra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.