Sport

Hátország: 4. lett a diákolimpián a Vörösmarty csapata

Hátország: 4. lett a diákolimpián a Vörösmarty csapata

2012. június 25., hétfő
Hátország: 4. lett a diákolimpián a Vörösmarty csapata

A negyedik helyet szerezte meg az országos III. korcsoportos diákolimpia döntőjében a Vörösmarty Általános Iskola fiúcsapata. A bronzmeccsen nagy csatában, egy találattal kaptak ki a Tatabányától, írja a Pick Szeged honlapja.

Június közepén Hódmezővásárhely és Szeged adott otthont az országos diákolimpia III. korcsoportos kézilabdadöntőjének. Az országból közel 100 csapat versengett a legjobb 8 hely valamelyikéért. A fiúk mezőnyében Csongrád megyét a Vörösmarty Mihály Általános Iskola képviselte, akik a döntő csoportmeccsei során a békési, a nagyatádi és a budapesti iskolákat utasította maga mögé. A bronzmeccsen nem bírt a 2000-2001-es születésű fiúkkal kiegészített csapat, a szinte teljesen 1999-esekből álló tatabányaiakkal, s egygólos vereségükkel így a negyedik helyezést szerezték meg. Az ellenfél mind súlyban, mind magasságban előnyben volt, de az utolsó másodpercig nem lehettek biztosak a győzelmükben, hiszen a szegedi fiúk a végsőkig küzdöttek. Az eredmény a fiúk egész évi példaértékű munkáját tükrözi -

olvasható a honlapon

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.