Sport

Eb-tippversenyt indított a Szedeák a helyi klubok között

Eb-tippversenyt indított a Szedeák a helyi klubok között

2012. június 8., péntek
Eb-tippversenyt indított a Szedeák a helyi klubok között

A férfikosarasok Facebook-oldalán a labdarúgó-kontinensviadal minden mérkőzésére tippelnek a Naturtex-SZTE-Szedeák, az A-Híd Szeged Beton VE, a Pick Szeged, a Szeged 2011 és az UTC sportolói.

Pénteken elstartol a nyár egyik legjelentősebb sporteseménye, a futball-Eb. Ki ne szeretne jósolgatni azzal kapcsolatban, hogyan végződik egyik vagy másik mérkőzés, egy-egy nagy rangadó? Nos, a Naturtex-SZTE-Szedeák úgy döntött, a vezető, labdát rúgó vagy dobó Tisza-parti férfiegyüttesek reprezentánsait barátságos tippversenyre hívja! Nap mint nap tippelnek tehát a kosarasok mellett a pólósok, a kézisek, a focisták és a futsalosok. Izgalmas kis csörte várható a közösségi oldalon!

Az első napi tippek:

Lengyelország-Görögország:

Naturtex (Kiss Zsolt): x Szeged Beton (Juhász Zsolt): x Pick Szeged (Czina József): 1 Szeged 2011 (Laczkó János): 1 UTC (Tóth Attila): 1

Oroszország-Csehország:

Naturtex: 1 Szeged Beton: 1 Pick Szeged: 1 Szeged 2011: x UTC: x

Ki lesz a Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook-oldalának tippbajnoka? Kövesse itt napról napra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.