Bulvár

Dinnyék közé bújtak a határsértők

Dinnyék közé bújtak a határsértők

2012. június 26., kedd
Dinnyék közé bújtak a határsértők

Dinnyeszállítmány közé bújtatva akartak három embert Magyarországra csempészni Röszkénél, míg az M1-es autópálya bábolnai pihenőjénél, egy lakóautóban összesen 21 afgán és pakisztáni férfit találtak, akik illegálisan léptek Magyarország területére - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője kedden az MTI-t.

Suller György Attila

közlése szerint a múlt hétvégén a röszkei átkelőnél egy magyar-osztrák honosságú teherautóban próbálták meg görögdinnyék között az országba csempészni az embereket, míg az M1-es autópályán egy cseh rendszámú lakóautóban rejtőzködött a 21 férfi. A pénzügyőrök a magyar és a cseh gépkocsivezetővel szemben embercsempészet bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a 24 határsértő ellen pedig tiltott határátlépés, úti okmánnyal kapcsolatos szabálysértés megalapozott gyanúja miatt tettek feljelentést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.