Bulvár

Családi nap és éjszakai programok a vadasparkban

Családi nap és éjszakai programok a vadasparkban

2012. június 13., szerda
Családi nap és éjszakai programok a vadasparkban

Itt a nyár, indulnak a Szegedi Vadaspark éjszakába nyúló, sokak által várva várt rendezvényei. Az elsőt most hétvégén, szombaton, június 16-án rendezik meg, a szokásos állatetetések mellett egy különleges tűzzsonglőr előadással megspékelve.

Izgalmas családi vetélkedő zajlik majd 10-16 óráig: aki sikeresen részt vesz 13 és 16 órakor az oktatóközpont előtti nyereménysorsoláson akár értékes jutalomban is részesülhet, mégpedig a National Geographic és a National Geographic Kids folyóiratok jóvoltából. Egész nap játszóházi hangulatban sem lesz hiány, ugyanis a Játékdzsungel kreatív és mozgásos játékai, a Waldorf Iskola újfent különleges programja és faműves ügyeskedési lehetőség mellett még az Algida ugrálóvára is a gyermekek rendelkezésére áll. Ez utóbbi használatának díja egy darab Magnum jégkrém megvásárlása lesz. Az éjszakai programon 20 órára a rozsomákok vacsorájára várnak mindenkit, aki kíváncsi e különleges torkosborz nem mindennapos zsákmányszerző ügyességére. 21 órától afrikai szafari veszi kezdetét, oroszlán, törpe víziló és csíkos hiéna etetéssel. 21.45-kor következik a Flame Flowers csoport előadásában egy gyönyörű fényjátéknak ígérkező tűzzsonglőr produkció, majd utána fél 11-kor még egy állat, a dél-amerikai dzsungelek királyaként számon tartott jaguár etetése. Mivel sötétedéskor, az izgalmak fokozása érdekében, ezen estén nem kapcsolják fel a vadaspark lámpáit, ezért mindenkinek zseblámpával érdemes érkeznie hozzánk. Akinek nincs, a bejáratnál lévő ajándékboltban vehet. Éjszakai programjuk minden fajta felár nélkül látogatható, sőt, aki nappal már jegyet váltott, a pénztárnál kapott blokk bemutatásával este is bejöhet újabb fizetés nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.