Közélet

Belehajtottak a köztársasági elnök konvojába

Belehajtottak a köztársasági elnök konvojába

2012. június 28., csütörtök
Belehajtottak a köztársasági elnök konvojába

Belehajtott az államfő szolgálati gépkocsijába egy szabálytalanul közlekedő autós csütörtök reggel a fővárosban; a balesetben sem Áder János, sem a vétkes gépkocsivezető nem sérült meg - tájékoztatta a Terrorelhárítási Központ (TEK) az MTI-t.

A különösen védett személyt szállító autókonvoj a XII. kerületi Istenhegyi úton haladt a Déli pályaudvar irányába, amikor a Németvölgyi út felől érkező Ford típusú személyautó vezetője, figyelmen kívül hagyva a közlekedési táblát, nem adta meg az elsőbbséget, és kocsijával nekiütközött az elnöki gépjárműnek - olvasható a közleményben.

Áder Jánost

a testőrei átültették egy másik autóba, és az elnök folytatta útját napi programjának megfelelően - tudatta a Terrorelhárítási Központ. Az államfő nem sérült meg a balesetben, a szolgálati gépkocsiban anyagi kár keletkezett. A vétkes sofőr a helyszínen elismerte felelősségét, vele szemben az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.