Sport

Vízilabda: Decker Ádám is a Szeged Betonban folytatja + FOTÓK

Vízilabda: Decker Ádám is a Szeged Betonban folytatja + FOTÓK

2012. május 15., kedd
Vízilabda: Decker Ádám is a Szeged Betonban folytatja + FOTÓK

Újabb bejelentést tett az A-Híd Szeged Beton VE kedd kora délután a Corso Caféban: Szivós Márton után Decker Ádám is a klubhoz igazolt egy évre.

Galambos Gábor

, a klub elnökségi tagja elmondta, örömteli, hogy szinte napról napra tanúi lehetünk a Szeged Beton erősödésének, melynek legújabb híre, hogy

Szivós Márton

múlt heti érkezése után

Decker Ádám

is a klubhoz igazolt. Hangsúlyozta, mivel Decker Ádám

Vincze Balázzsal

együtt játszott a BVSC-ben, így egy a tréner által régóta ismert vízipólós szerződött Szegedre.

Médiafoci a Szeged Betonnal

Az A-Híd Szeged Beton VE május 17-én, csütörtökön 18 órától a Kisstadion Bástya nevű műfüves pályáján barátságos focimeccset vív a szegedi médiacsapattal, melyre a szurkolókat sok szeretettel várják.

Ezt követően a 203 centiméteres játékos

Cserhalmi Julianna

elnök asszonnyal közösen aláírta egyéves szerződését, majd Szivós Mártonhoz hasonlóan ő is magára öltötte a Szeged Beton pólóját. "A szegedi csapattal még soha nem voltam tárgyalásban. Mivel régóta ismerem Vincze Balázst, vele beszéltem korábban telefonon, hogy számít-e rám a jövőben a Tisza-parton, és nem sokkal később sikerült megegyeznünk a klubbal. Fájó szívvel hagyom el a Vasast, de bízom benne, hogy az idei finálé után jövőre is döntőt játszhatok, de már Szeged Beton színeiben" - mondta el Decker Ádám. A szegedi tréner közölte, szinte a levegőből pottyant a csapat elé a lehetőség. "Ádám megkeresése után röviddel nyélbe ütöttük a megegyezést, megbeszéltük az elvárásokat és az igényeket. Nem óriási változtatásokban gondolkodunk, de némi erősítésre szükségünk van. Ádámmal mind támadásban, mind védekezésben erősebbek és hatékonyabbak leszünk. A parton már összeállt egy olyan csapat melyre sikereket alapozhatunk, a lehetőség eredményre való átültetése a keret és az én feladatom lesz" - emelte ki Vincze Balázs.

Cserhalmi Julianna közölte Turzai Gábor egy éves szerződése lejárt, Bálint Gergelyét pedig tervezik felbontani. Lehmann István szerződése is lejárt vele azonban szeretnék meghosszabbítani a kontraktust. Vincze Balázs az ő szerződéshosszabbítása kapcsán elmondta, egyelőre a csapat megerősítése a fontos. Török Béla múlt heti sajnálatos ügye kapcsán az elnök asszony elmondta vétlen esetről van szó, vízhajtóhatású gyógyszert vette be, nem teljesítményfokozót. Most a három tagú bizottság döntésére vár a pólós és a klub. Az 1984. február 29-én született Decker Ádám a BVSC-ben kezdte pályafutását 1992-től. A kétszeres magyar bajnok, négyszeres magyarkupa-győztes 28 éves pólós 2000-ben játszotta első OB I-es meccsét, pólózott Egerben, majd három idényt húzott le a Vasasnál, 81 OB I-es mérkőzésen 70 gólt lőtt, az elmúlt szezonban bajnok is lett az angyalföldiekkel, 29 meccsen 26-szor volt eredményes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.